fredag 24 april 2009

HELG!

Gud vilken jobbig vecka detta har varit!! Massor att göra i skolan, vilket inte har blivit bättre av att jag känt mig helt omotiverad, mycket på grund av en dålig lärare. Den här delkursen har mest känts som slöseri med tid och jag har inte lärt mig skärskilt mycket. Egentligen är det väl upp till mig själv om jag ska lära mig något så jag kan ju inte skylla på läraren, men det underlättare ju om man har en bra lärare som kan motivera en till att vilja lära sig. Hur som helst tar delkursen slut nästa vecka. Yippie!!! Sen blir det allt till att läsa om Hållbar utveckling, vilket jag ser framemot och hoppas det blir skoj :P

Pratade med Lill Brallan Mallan idag och det är ju alltid trevligt! Hon verkar jobba och stå i och tjäna massa kosing, så det var ju kul att höra, men faaan vad jag börjar sakna henne nu:) Knutby Pastorn kom hem snart så vi kan äta Fresta och kolla på Gilmore Girls ;)

Imorgon händer i alla fall en massa roligheter! Jag och RoadKill Sara ska åka till El Stockholmo, först blir det väl lite shopping, jag ska handla present till Jempa och Sara ska handla present till Niklas alias Kidney. Kanske att man kan råka hitta nått till sig själv också, you never know ;) Efter att vi har bränt lite pengar så ska vi väl försöka hitta nått najs ställe att käka på, vilket kommer att sluta med att det blir jag som får bestämma, men välj du, alltså för mig spelar det ingen roll, jag kan äta vad som helst.
Sen till kvällens höjdpunkt, vi ska gå och kolla på när Mando Diao spelar på annexet!! Yeah ska bli skit kul, can't wait :)

Back to reality (oops there goes gravity) nu får jag väl ta och sätta lite fart här hemma, tvätta och pyssla med mina blommor är det som gäller idag!


Ett litet tips
Jag har fastnat för Simon Norrsevdens låt Stockholmssången, den spelas rätt ofta på härliga P3. Så här om dan hade jag lite tråkigt och bara surfade lite och då hittade jag Simons blogg, han skriver väldigt finurligt och roligt så nu har jag länkat till den om någon är intresserad :)
Sayonara
!
Många blombilder blir det nu har jag upptäckt, måste vara för att det är vår :)
Börjar få lite fint på balkongen nu, men jag återkommer med fler bilder när det är klart
.

Vitsipporna har äntligen kommit upp här i stan också!

Inga kommentarer: